A murit femeia arsă în explozia de la spitalul din Ploiești, provocată de un muncitor care ar fi folosit un flex

Data actualizării: Data publicării:
pat gol de spital
A murit pacienta rănită în explozia de la spitalul din Ploiești, provocată de un muncitor care ar fi folosit un flex. Sursa foto: Profimedia Images

Pacienta rănită în explozia produsă în 26 februarie într-un salon de la Spitalul Judeţean Ploieşti a murit, a anunţat, marţi, avocatul familiei, Adrian Cuculis.

Explozia ar fi fost provocată de o scânteie de la un muncitor care folosea flexul în salon. 

"Pacienta care a suferit arsuri în urma exploziei din Spitalul de boli Infecţioase Ploieşti - Movila a decedat. Urmează să depunem plângere penală pentru ucidere din culpă. Familia are suspiciuni privind un malpraxis medical având în vedere că femeia a intrat în spital pe propriile picioare, iar apoi a ajuns să fie intubată", a transmis avocatul.

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, lunea trecută, la Secţia de Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, o pacientă suferind arsuri grave.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, explozia s-a produs într-un salon, iar o pacientă de aproximativ 80 de ani a suferit arsuri.

"Victima era în comă în momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen. Prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul căilor aeriene, va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti", preciza, la acea dată, sursa citată. 

c

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri