Video Accident grav la Raliul Clujului. Un pilot a pierdut controlul volanului și a plonjat cu mașina într-o râpă adâncă de 5 metri

Data publicării:
masina in rapa
Pilotul a pierdut controlul volanului în apropiere de localitatea Dângău. Foto: ISU Cluj

Un echipaj a căzut cu maşina, sâmbătă, într-o râpă de cinci metri, la Raliul Clujului. Pilotul a pierdut controlul volanului în apropiere de localitatea Dângău. La locul accidentului s-au deplasat două ambulanțe SMURD și o autospecială de descarcerare.

„Forţe şi mijloace din cadrul ISU Cluj, aflate în misiune la Raliul Clujului, au fost solicitate să acorde prim ajutor calificat unui echipaj implicat într-un accident petrecut în timpul cursei, în apropiere de localitatea Dângău. Imediat s-au deplasat la faţa locului două ambulanţe SMURD şi o autospecială cu modul de descarcerare. Forţele operative au găsit un autoturism căzut într-o râpă de aproximativ 5 metri, însă, din fericire, pilotul şi copilotul nu au fost încarceraţi”, se arată într-o informare a ISU Cluj, citată de Agerpres.

Potrivit sursei citate, pentru a nu agrava posibilele leziuni, copilotul a fost ridicat din râpă de către pompieri folosind targa tip lopată şi ambii vor fi transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare, fiind conştienţi şi cooperanţi.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri