Două persoane și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere în Capitală

Data actualizării: Data publicării:
accident-mortal-iuliu-maniu-bucuresti

Două persoane și-au pierdut viața în urma unor accidente rutiere în Capitală, pe Șoseaua Berceni, respectiv Bulevardul Iuliu Maniu. Șoferii mașinilor care au produs accidentele au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

În jurul orei 05:30, un șofer care se deplasa pe Șoseaua Berceni, sensul de ieșire din București, a accidentat mortal un bărbat în vârstă de 60 de ani, informează Brigada Rutieră. Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero, transmite Mediafax.

Se efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii evenimentului rutier.

 

Tot în Capitală a avut loc alt accident rutier, produs în jurul orei 6:00. Un șofer care se deplasa pe Bulevardul Iuliu Maniu, sensul de ieșire din București, în dreptul Liceului nr. 8, a accidentat un bărbat în vârstă de 45 de ani. Și acesta și-a pierdut viața în accident.

Circulația auto este restricționată pe benzile 2 si 3 ale sensului de ieșire.

Și la acest șofer rezultatul alcooltest a fost zero.

Imaginile au fost trimise de un telespectator Digi24.


Dacă aţi fost martorii unui eveniment care ar putea deveni o ştire luaţi legătura cu noi la secţiunea DigiVOX a site-ului nostru digi24.ro, pe e-mail sau pe conturile noastre de Facebook și de Twitter. Ne puteţi trimite fotografii şi filmări pe WhatsApp, la numărul 0771.100.304. Vă rugăm să precizaţi numele, data şi locul din care le transmiteţi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri