Accident rutier pe DN1A din cauza neacordării de prioritate

Data actualizării: Data publicării:
politia2

Două autoturisme au fost implicate, marţi, într-un accident rutier produs pe DN1A, la kilometrul 97+400 de metri, în localitatea Lipăneşti, judeţul Prahova, traficul fiind restricţionat pe sensul de mers Ploieşti - Braşov, potrivit Centrului INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

ACTUALIZARE 17:35 - Circulaţia rutieră a fost reluată, marţi, pe DN1A, la kilometrul 97+400 de metri, în localitatea Lipăneşti, judeţul Prahova, după ce anterior s-a desfăşurat pe un singur fir, alternativ, din pricina unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.


Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate. În urma impactului o persoană a fost rănită uşor.

Se circulă alternativ pe celălalt fir.

Poliţiştii rutieri recomandau şoferilor care se întorc din minivacanţa de Crăciun de la munte spre Capitală să aleagă DN1A, pentru a evita aglomeraţia creată pe Valea Prahovei, unde marţi după-amiază se circulă bară la bară.

Potrivit poliţiştilor, pe DN1, între Frăsinet şi Comarnic, precum şi între Sinaia şi Buşteni, pe sensul de mers către munte, s-au creat coloane de maşini, în aceaste zone circulându-se cu 30-40 de kilometri pe oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri