Alertă în gara din Roșiorii de Vede. Călătorii, evacuaţi de urgență

Data actualizării: Data publicării:
gara rosiori

Călătorii aflaţi, marţi după-amiază, în Gara Roşiorii de Vede au fost evacuaţi, în urma unor scurgeri de propilenă dintr-un vagon cisternă, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman.

ACTUALIZARE 18.50 - Traficul feroviar în gara Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, oprit după ce dintr-un vagon cisternă s-a scurs propilenă, a fost reluat. Vagonul cu defecţiuni este în continuare la o distanţă de doi kilometri de gară, fiind supravegheat de pompieri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Teleorman, traficul feroviar în Gara Roşiorii de Vede a fost reluat, fiind repusă în funcţiune linia electrică.

„Vagonul cu defecţiuni se află în zona de siguranţă, la peste doi kilometri”, au precizat reprezentanţii ISU Teleorman. 

Potrivit acestora, până la remedierea defecţiunilor de către echipa specializată a transportatorului, se vor asigura măsurile PSI de către un echipaj de pompieri de la Detetaşamentul Roşiorii de Vede.


Potrivit sursei citate, ca măsură preventivă, pompierii au evacuat călătorii din gară şi au dispus întreruperea energiei electrice în staţia CFR.

Totodată, aceştia au dispus măsura îndepărtării vagonului cu defecţiuni într-o zonă de siguranţă, la aproximativ doi kilometri de gară.

Reprezentanţii ISU Teleorman au precizat, de asemenea, că s-a luat legătura cu firma transportatoare pentru a trimite la faţa locului o echipă pentru remedierea defecţiunilor la vagonul cu propilenă.

Sursa: Digi24, Agerpres

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri