Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, pe pagina Poliției care anunță copii dispăruți

Data actualizării: Data publicării:
politie copii disparuti

Alexandra Măceșanu (15 ani) și Luiza Melencu (18 ani) apar pe pagina Poliției în care sunt anunțați copiii dispăruți. Alexandra este fata care a sunat joi de trei ori la 112 să anunțe că a fost răpită și violată, dar Poliția nu a reușit să ajungă la locația din Caracal decât după 19 ore de la apel.

„La data de 24.07.2019, Măceșanu Alexandra Mihaela în vârsta de 15 ani, a plecat voluntar de la locuința sa și nu a mai revenit. În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că minora a plecat în ziua de 24.07.2019, orele 10:00, către mun Caracal, jud.Olt”.

„Luiza Mihaela Melencu - În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent. Detalii: Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis. Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova”.

Cele două mesaje, alături de semnalmentelele fetelor se află pe site-ul Poliției Române, la secțiunea „Copii Dispăruți”.

Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că este sechestrată. Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.

În ambele cazuri, un necunoscut a sunat la familie și a anunțat că fetele sunt bine și au decis să plece în străinătate, așa că nu trebuie căutate.

Principalul suspect este Gheorghe Dincă, 66 de ani, tată a trei copii, care trăia într-o clădire dezafectată. Omul a fost reținut, dar nu își recunoaște faptele. În imobilul lui au fost găsite urme umane și bijuteriile Alexandrei.

Editor Web: Luana Păvălucă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri