Atac cu bucăţi de metal asupra unui salon şi a unei bijuterii din Baia Mare. Autorul nu a fost găsit

Data actualizării: Data publicării:
impuscatura-Baia-Mare-5

Incident mai puțin obișnuit în această după-amiază în Baia Mare. Un salon de înfrumusețare și o bijuterie din oraș au fost ținta unui atac cel puțin bizar. O persoană, neidentificată încă de polițiști, a aruncat cu piuliţe de metal în direcția lor. A făcut-o cu atâta forţă încât una dintre bucăţile de fier a spart geamul termopan al salonului. Polițiștii exclud însă ipoteza că ar fi fost vorba despre o armă, fie ea și artizanală.

Incidentul bizar a avut loc puțin înainte de ora 17, la aproximativ 100 de metri de o școală situată pe aceeași stradă.

"În urma sesizării prin apel unic de urgență 112, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Biroului municipiului Baia Mare s-au deplasat la un salon de înfrumusețare, unde au constatat că panoul exterior de sticlă termoizolantă al ușii de acces a fost fisurat", a declarat inspectorul Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Maramureș.

S-au făcut măsurători și s-au luat declarații. În plus au fost găsite și ridicate câteva piulițe de metal.

"Eu când am ajuns la salon mai erau vreo două persoane. Se comenta. Te poți aștepta la orice. Nu mai ești în siguranță nicăieri. Eu cred că din teribilism s-a întâmplat și ce s-a întâmplat aici", consideră o localnică.

"Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii că ar fi fost folosită vreo armă la distrugerea geamului", susţine inspectorul Florina Meteș.

"E foarte neplăcut și înspăimântător. Nu pot să îmi închipui că se poate întâmpla așa ceva, ziua. Ne putem aștepta la orice. Nimic nu e sigur", spune o localnică.

Deși în zonă există cu camere de supraveghere, acestea nu au surprins momentul incidentului din cauza copacilor înfrunziţi din zonă. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.

Reporter: Izabela Jurasko
Operator: Kristian Kosa

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri