Bărbat din Vrancea filmat făcând gesturi sexuale în fața unei fete de 5 ani. Imaginile au fost postate chiar de mama fetiței

Data publicării:
copil abuzat
Foto: Shutterstock

O femeie din Vrancea a postat pe Facebook imagini pe care ea le-a filmat și în care apare concubinul său, în timp ce face gesturi cu tentă sexuală în prezența copilei ei, în vârstă de cinci ani. Polițiștii, procurorii și inspectorii de la Protecția Copilului au demarat, marți, anchete.

Anchetatorii vor să afle în ce context au fost realizată filmarea și fotografiile în care apar bărbatul și copilul de cinci ani, potrivit MEDIAFAX.

În imaginile filmate de mama fetiței sunt concubinul și fiica femeii, întinși în pat, îmbrăcați, iar bărbatul face gesturi cu tentă sexuală, iar la final o întreabă pe copilă: „Ți-a plăcut?”, în timp ce fata încearcă să plece de lângă bărbat, iar cei doi adulți râd.

După ce au văzut filmarea, polițiștii l-au identificat pe bărbat și au mers la domiciliul acestuia din comuna Măicănești, județul Vrancea.

Bărbatul a fost audiat și este cercetat în stare de libertate, iar polițiștii au deschis un dosar penal in rem.

„Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Nănești s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în mediul online au fost distribuite fotografii și o înregistrare video în care un bărbat apare în ipostaze cu tentă sexuală în prezența unei minore. Faptele ar fi avut loc într-un imobil de pe raza comunei Măicănești, unde bărbatul domiciliază. Polițiștii efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de corupere sexuală a minorilor. Totodată, a fost sesizată DGASPC. Bărbatul a fost identificat la scurt timp și audiat, fiind cercetat în stare de libertate”, a spus reprezentantul IPJ Vrancea, Paula Enache.

Reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Vrancea au stat de vorbă cu mama și cu copila pentru a afla ce s-a întâmplat.

De asemeena, fata a fost dusă la Serviciul de Medicină Legală unde s-a stabilit că nu a fost abuzată fizic.

Cu toate acestea, specialiștii au decis să interneze mama și copilul într-un centru maternal, iar un eventual refuz ar putea duce la măsuri radicale.

„În cursul acestei zilei (marți – n.r.) am fost sesizați cu privire la apariția unor materiale cu caracter indecent. Au fost identificate persoanele, mama a fost la noi și la Procuratură pentru a da explicații. Ea susține că a filmat în decembrie 2018. Se impune o evaluare a situației, mamei i s-au oferit servicii de specialitate, mai precis i s-a propus să intre într-un centru maternal. Dacă refuză putem aplica măsura de protecție specială prin ordonanță președințială. Fetița a fost la IML, nu există abuzuri fizice. Totuși, este un mare semn de întrebare în ceea ce o privește pe mamă, ea a locuit cu concubinul din 2018, deși îl acuză de comportament imoral”, a spus purtătorul de cuvânt al Direcției pentru Protecția Copilului Vrancea, Adina Lăscan.

Surse apropiate anchetei spun că femeia care provine din Hunedoara a vrut să folosească filmarea pentru a se răzbuna sau pentru a-l șantaja pe concubinul său, după despărțire.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri