Bărbat prins în timp ce încerca să vândă țigări cu canabis la un festival de muzică electronică din Poiana Brașov

Data publicării:
un barbat isi aprinde o tigara cu canabis
Bărbat prins în timp ce încerca să vândă țigări cu canabis la un festival de muzică electronică din Poiana Brașov. Foto: GettyImages

O persoană a fost reţinută de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism Braşov şi ulterior arestată, după ce a fost depistată în flagrant cu droguri pe care ar fi intenţionat să le vândă, a informat, luni, DIICOT.

Bărbatul a fost depistat duminică în timp ce deţinea, în scopul comercializării, la un festival de muzică electronică din Poiana Braşov, cantitatea de aproximativ 60 de grame canabis, porţionată şi ambalată, un cântar electronic de precizie şi sumele de 890 lei şi 200 euro.

Tot duminică, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Braşov au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a persoanei respective, cercetată sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de droguri de risc.

În cursul aceleaşi zile, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Braşov, a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit sursei citate de Agerpres.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov iar acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor IPJ Braşov şi al mai multe cupluri chinotehnice de la Centrul Chinologic „Dr. Aurel Greblea” Sibiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri