Bărbat reţinut pentru tâlhărie, după ce a amenințat un tânăr pe stradă să-i dea telefonul

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Bărbat reţinut pentru tâlhărie, după ce a amenințat un tânăr pe stradă să-i dea telefonul.

Un bărbat în vârstă de 39 de ani, care ar fi ameninţat şi i-ar fi luat telefonul mobil unui alt bărbat, pe o stradă din oraşul Corabia, a fost reţinut de poliţişti în urma unei percheziţii domiciliare, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Incidentul a avut loc în noaptea de 28 spre 29 decembrie, pe o stradă din oraşul Corabia.

Bărbatul reţinut este acuzat de tâlhărie calificată, în aceeaşi cauză fiind cercetată şi o minoră în vârstă de 17 ani, care ar fi participat la comiterea infracţiunii.

„În fapt, în noaptea de 28/29 decembrie 2023, poliţiştii Poliţiei oraşului Corabia au fost sesizaţi de către un bărbat, de 34 de ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, cu privire la faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Caraiman, din localitate, două persoane, prin întrebuinţare de ameninţări şi acte de violenţă, l-ar fi deposedat de telefonul mobil”, a precizat sursa citată.

În urma cercetărilor, poliţiştii au identificat două persoane bănuite de comiterea faptei, şi anume un bărbat de 39 de ani şi o minoră de 17 ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt.

În cauză, în ziua de 4 ianuarie, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară la locuinţa bărbatului de 39 de ani, de unde au ridicat pentru continuarea cercetărilor bunuri susceptibile să fi fost folosite la activitatea infracţională.

După administrarea probatoriului, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia, joi, pe numele bărbatului de 39 de ani a fost emisă o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Minora este cercetată în stare de libertate. 

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri