Cătălin Predoiu, despre situaţia lui Klaus Iohannis privind casa pierdută

Data publicării:
carmen si klaus iohannis-1

Oricine se poate confrunta cu o problemă legală, civilă, dacă pierde şi spune <execut de bunăvoie> e o mare diferenţă. Chestiunea de bună-credinţă este esenţială. Este o problemă tehnică, complicată, cât ştii că ai un bun te comporţi ca atare.

Din punct de vedere politic ceea ce contează este atitudinea.

Lucruri neplăcute pot apărea în viaţa şi cariera politică, dar importantă e atitudinea”, a declarat Predoiu.

Preşedintele Klaus Iohannis va returna banii încasaţi din închirierea casei din Centrul Sibiului, pe care a pierdut-o în instanţă, a anunţat Administraţia Prezidenţială.

Decizia a venit după ce imobilul a fost radiat din Cartea Funciară. Numele soţilor Iohannis nu mai figurează în actele imobilului din centrul Sibiului.

Domnul Klaus Iohannis a luat act de rectificarea Cărţii Funciare numărul 9331 Sibiu, în sensul radierii unor drepturi cu privire la imobilul care a făcut obiectul deciziei civile a Curţii de Apel Braşov. În contextul juridic creat, domnul Iohannis respectă pe deplin hotărârea justiţiei şi, fără nicio îndoială, va returna de îndată sumele care i-au fost virate în baza contractului de închiriere, începând cu data comunicării deciziei civile a Curţii de Apel Braşov”, se arată într-un comunicat de Administraţia Prezidenţială.

Președintele Klaus Iohannis și soția sa, Carmen, nu mai sunt începând de lunea trecută proprietarii casei din centrul Sibiului pentru care se judecă de mai mulți ani, fiind radiați din Cartea Funciară, însă mai au la dispoziție două căi de contestație, a precizat Puiu Nicolae Fesan, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară (OCPI) Sibiu.

Citiţi şi:

Klaus Iohannis va returna „de îndată” banii încasați din chirie

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri