Caz șocant într-un liceu din Mioveni. Un elev și-a desfigurat o colegă. A lovit-o cu piciorul până i-a rupt mandibula

Data actualizării: Data publicării:
elev violent
Elevul a fost reținut de polițiști. Foto: IPJ Argeș

O elevă a Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni a fost bătută crunt de un coleg în vârstă de 18 ani. Întâmplarea șocantă a avut loc chiar în unitatea de învățământ, pe hol, înainte de începerea orelor, potrivit presei locale.

Băiatul a lovit-o pe colega lui provocându-i leziuni care, potrivit unor rezultate preliminarii ar avea nevoie de 40 de zile de îngrijiri medicale. Ieri, adolescentul bătăuș a fost ridicat de la liceu de polițiști, fiind dus la audieri și a fost reținut pentru 24 de ore, scrie curier.ro.

Agresiunea s-a petrecut vineri, în jurul orei 8.00 înainte de începerea cursurilor, pe hol. Fata în vârstă de 18 ani, elevă în clasa a XII-a, s-a trezit cu tânărul, și el elev tot în clasa a XII-a la altă clasă, în fața ei. Acesta a împins-o și a izbit-o cu putere de perete, apoi a trântit-o la pământ. Fata s-a prăbușit cu fața în jos, lovindu-se de ciment. Cu ea a căzut și colegul bătăuș dar s-a ridicat repede. În timp ce încerca și eleva să se ridice, colegul a lovit-o cu piciorul în bărbie. Totul a durat câteva secunde și momentele violente au fost surprinse de camerele de supraveghere ale liceului. Pe imagini se vede cum după ce o lovește, mai mulți elevi intervin și îl imobilizează pe agresor, iar fata rămâne la pământ.

Cadrele didactice au sesizat Poliția anunând incidentul la 112. Polițiștii din cadrul Poliției Mioveni au mers la fața locului pentru cercetări. Eleva rănită a fost transportată la Spitalul Orășenesc Mioveni și de acolo a fost transferată la un spital din București. Avea fractură de maxilar cu deplasare, fisură de mandibulă și un dintre rupt. Din rezultatele preliminarii rezultă că fata ar avea nevoie de aproximativ 40 de zile de îngrijiri medicale.

Ieri, adolescentul a fost ridicat de polițiști de la liceu pentru a fi dus la audieri. Surse din cadrul liceului spun că agresiunea a avut loc după ce fata ar fi vorbit urât de actuala iubită a băiatului. Fata bătută susține că totul s-a întâmplat pentru o minciună spusă de o colegă. Mama fetei confirmă spunele fiicei, spunând că nici nu știe exact ce l-a înfuriat atât de tare pe elev, dar că totul a pornit de la o minciună.

Adolescentul agresor nu se află la primul incident de acest gen. El a făcut parte din grupul de elevi care în luna ianuarie a acestui an s-au încăierat pe holul unității de învățământ. Atunci, mai mulți elevi s-au luat la bătaie pe hol, unul dintre ei folosind și o stinghie ruptă din lambriu. Peste 10 elevi au fost implicați în bătaia de la începutul anului, printre ei și elevul care a recidivat lovind-o crunt pe fată.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri