Cele mai „picante” momente de la audierile miniștrilor

Data publicării:
21122012 20glume 20audieri-39958

Mona Pivniceru, propusă pentru Ministerul Justiţiei, a fost atent monitorizată, pe toată durata audierii sale în Comisia Juridică, de Gigi Becali, membru al acestei Comisii.

Bombardată cu prea multe întrebări, Mariana Câmpeanu, nominalizată din nou pentru Ministerul Muncii, a încurcat adjectivele.

Avem de făcut modificări care să conducă la o creştere a salarizării medicilor, în special a celor rezistenți. Ăăăă... rezidenţi”, s-a bâlbâit Mariana Câmpeanu, propusă Pentru Ministerul Muncii.

Profesorul Daniel Barbu, viitorul titular de la Ministerul Culturii, şi-a început discursul cu o declaraţie sinceră: „Nu mă consider un soi de expert care e plasat la minister”. Theodor Paleologu i-a răspuns: Mă gândeam că, fiind ministrul cultelor, îl puteau numi pe Becali, aşa că suntem foarte bucuroşi. E una din cele mai bune numiri pe care o puteau face”.

Un reprezentant PPDD le-a reproşat guvernanţilor că au făcut două ministere dintr-unul singur.

„Iar vizavi de pensionari... Domnule senator, v-aş ruga să ne limităm timpul, pentru că până la ora 14 mai avem un ministru de audiat. Vă rog, condesați. Vedeţi, dezavantajul că aţi făcut doi miniştri”, a spus Haralambie Vochitoiu.

Eugen Teodorovici, propus pentru Ministerul Fondurilor Europene, a avut un dialog scurt, dar hilar cu Anca Boagiu.

Cel care urmează să conducă Ministerul Industriei şi Comerţului are nu doar priorităţi economice.

Prioritatea mea ca şi acum 5 ani este de a repara ceasul din turla ministerului. Arată oră exactă doar de două ori pe zi, ceea ce e prea puţin”, a afirmat Varujan Vosganian.

Pentru cel care ar urma să se ocupe de relaţia cu Parlamentul nu a fost decât o singură întrebare. Mircea Grosaru l-a întrebat pe Mihai Voicu dacă își va petrece mai mult timp în Parlament sau la Guvern.

Deşi nu au durat mult, audierile i-au extenuat pe unii parlamentari.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri