Video Cine e tânărul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în 2 Mai. Imaginile surprinse înainte de accidentul soldat cu 2 morți

Data actualizării: Data publicării:
tânărul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în 2 Mai
Tânărul care a intrat cu mașina într-un grup de oameni, în 2 Mai. Foto: Digi24

Doi oameni au murit, în această dimineață, în localitatea 2 Mai din Constanța, după ce un șofer de 19 ani, drogat, i-a lovit din plin și a plecat, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. Alți 3 tineri au ajuns la spital cu răni grave în urma impactului. Tânărul își luase permisul de conducere cu doar câteva luni în urmă.

Cei 8 tineri se aflau pe marginea Drumului Național 39, între Mangalia și Vama Veche, atunci când o mașină i-a lovit din plin, puțin după ora 5 dimineața. Doi dintre ei nu au mai putut fi salvați de medici. Este vorba despre o fată de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani.

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt SAJ Constanța: Din cele 8 victime, din păcate, 2 au fost găsite decedate, 3 victime cu politraumă, conștiente, transportate la Spitalul Mangalia, iar celelalte 3 victime conștiente au refuzat transportul al spital.

Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. A fost găsit la scurt timp de polițiști, pe o stradă din Vama Veche, și a fost dus la audieri.Testat cu aparatul drug test, tânărul de 19 ani a ieșit pozitiv la cocaină, amfetamină și metamfetamină.

Cu puțin timp înainte de accident, șoferul a fost surprins de camerele de supraveghere ale unui magazin. Tânărul a atras atenția vânzătorului și clienților prin comportamentul său. În imagini se vede cum se clatină pe picioare, iar la un moment dat se dezechilibrează și e pe cale să cadă. Polițiștii au deschis pe numele lui un dosar penal pentru 4 infracțiuni.

Potrivit unor surse din anchetă, tânărul care se afla la volan este din București și provine dintr-o familie înstărită, cu o pasiune declarată pe rețelele sociale pentru mașinile puternice. El s-a fotografiat în diferite impostaze cu haine de firmă, mașini scumpe, iar ultima fotografie e de zilele trecute de pe plajă. Mama tânărului este un cunoscut dezvoltator imobiliar în Capitală, iar tatăl lui are un atelier de tunning auto pentru mașinii off-road.

Conform postărilor de pe rețelele sociale, autorul accidentului avea permisul de conducere de doar câteva luni. Chiar a ținut să marcheze momentul obținerii permisului cu o fotografie publicată în mediul online.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri