Crimă transmisă în direct pe Facebook. Bărbatul care a fost înjunghiat când a încercat să-și apere sora de fostul iubit a murit

Data actualizării: Data publicării:
injunghiat

Bărbatul care a încercat să își apere sora când aceasta a fost atacată de fostul iubit a murit, sâmbătă seara, la Spitalul Județean Arad. Tânărul de 22 de ani fusese înjunghiat în zona inimii, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Arad fratele tinerei din localitatea Nădab, județul Arad, care a fost atacată de fostul concubin, a murit, sâmbătă. Tânărul în vârstă de 22 de ani se afla în stare foarte gravă, după ce a fost înjunghiat în zona inimii, în timpul nopții de joi spre vineri, în încercarea de a-și apăra sora.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean Arad imediat după incident, iar după ce medicii l-au operat, a fost internat în Secția de Anestezie și Terapie Intensivă.

Un tânăr în vârstă de 32 de ani a înjunghiat, în noaptea de joi spre vineri, două persoane, pe fosta sa concubină şi pe fratele acesteia, în localitatea Nădab, din judeţul Arad, iar în momentul în care a fost găsit de poliţişti a încercat să se sinucidă și s-a tăiat cu cuțitul.

Agresorul a văzut pe Facebook imagini live cu fosta iubită care participa la o petrecere în satul Nădab și dansa cu un bărbat. Bărbatul a mers la petrecere şi a înjunghiat-o pe femeie, dar şi pe fratele acesteia, apoi a fugit.

Filmarea postată live pe rețeaua socială surprinde momentul în care bărbatul intră în casă şi se năpusteşte asupra femeii. Aceasta țipă terifiată, la fel şi cei care participă la petrecere. În haosul de nedescris poate fi auzit un copil care străgă: „Nu muri, mami meu!”.

Cei trei au fost transportați la Spitalul Județean Arad, fata de 24 de ani având o rană superficială în zona toracelui, iar fratele acesteia o plagă înjunghiată în zona inimii. De asemenea, agresorul a fost internat în Secția de Chirurgie, cu o plagă înjunghiată în abdomen.

În acest caz a fost deschis un dosar penal, care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri