Crimă șocantă în București. Un bărbat i-a dat foc unei femei, după ce a stropit-o cu benzină în scara blocului. Femeia a murit

Data actualizării: Data publicării:
ID139905_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Imagine cu caracter ilustrativ. Foto: INQUAM Photos/Octav Ganea

Caz șocant în Capitală. Un bărbat i-a dat foc unei femei în scara unui bloc din București, după ce a stropit-o cu benzină. Femeia a murit. 

„La data de 06 noiembrie 2023, în jurul orei 08.30, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 20 Poliție, a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că în scara unui bloc din Sectorul 6, o femeie ar fi fost stropită cu benzină și i s-ar fi dat foc. În urma deplasării la fața locului, polițiștii au constatat că cele sesizate se confirmă. Totodată, aceștia au procedat la stingerea focului cu extinctoarele din dotare până la sosirea pompierilor. La fața locului s-au deplasat pompieri, care au lichidat incendiul, dar și un echipaj SMURD care a constatat decesul victimei. În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București împreună cu Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit va fi transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, transmite Poliția, într-un comunicat de presă.

Potrivit informațiilor Digi24, femeia, care era și administrator al blocului, ar fi depus o plângere la Poliție față de un vecin care ar fi amenințat-o. După crima șocantă, polițiștii l-au căutat pe acesta. Barbatul a fost prins de polițiști, iar în urma verificărilor s-a constatat că nu este el autorul omorului. La acest moment există un cerc de suspecți și se continuă cercetarile.

Editor : Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri