Derby-ul Dinamo-Steaua. Recomandare: suporterii să vină la stadion cu mijloacele de transport în comun

Data publicării:
arena nationala

„Colegii mei de la Poliția Rutieră vor lua măsuri pentru fluidizarea traficului. Va fi un trafic îngreunat. O recomandare ar fi aceea ca spectatorii care vin spre arena sportivă să lase acasă mijloacele de transport personale, să încerce să folosească mijloacele de transport în comun”, a declarat, la Digi24, locotenentul Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

„Beneficiem, în acest sens, și din partea metroului de un program prelungit”, a mai spus el.

Trenurile de metrou vor circula duminică după un program prelungit cu o oră şi jumătate, la un interval de aproximativ 10 - 12 minute.

Ultimele trenuri de metrou vor pleca de la staţiile capăt de magistrală la ora 00.30 a zilei de 12 august pe liniile M1 (Dristor - Pantelimon), M2 (Pipera - Berceni) şi M3 (Preciziei - Anghel Saligny), respectiv la ora 01.15 pe linia M4 (Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu).

În afara celor 800 de jandarmi mobilizați pentru acest meci, care vor avea grijă să nu se producă ciocniri între suporteri în spațiul public, ordinea pe Arena Națională va fi asigurată de sute de agenți de ordine.

„Vorbim de aproximativ 900 de agenți de ordine, care vor avea responsabilitatea gestionării ordinii publice în interiorul arenei sportive. Vorbim efectiv de relaționarea cu spectatorii care au intrat deja” pe stadion, a explicat locotenentul Georgian Enache.     

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri