Digi Mobil reduce tarifele pentru traficul de date în roaming internațional în Turcia

Data publicării:
desc rcare

 

Digi Mobil aplică, de asemenea, tarife accesibile de doar 0,17 euro/minut pentru apelurile inițiate către România sau alte țări din Uniunea Europeană și pentru convorbirile locale, iar pentru un apelurile primite sunt taxate cu 0,0114 euro/minut. Trimiterea unui mesaj text costă doar 0,06 euro, iar mesajele primite nu implică niciun cost suplimentar din partea clienților Digi Mobil. Tarifele nu includ TVA.

Apel efectuat (euro/minut, fără TVA)

SMS trimis

(TVA fără)

Trafic internet

(euro/MB, fără TVA)

Către România

Apel primit

Local în Turcia

Internațional UE

0,06

0,06

0,17

0,0114

0,17

0,17

Pentru a avea acces în roaming internațional, utilizatorii trebuie să își activeze serviciul de roaming pe teritoriul României. Activarea se poate face telefonic la 031.400.7777 sau la *777 sau direct în ContulMeuDigi.

Informații suplimentare despre serviciile Digi se găsesc pe www.rcs-rds.ro sau în magazinele Digi și punctele de prezență ale companiei.

Digi Mobil este serviciul de telefonie mobilă din portofoliul RCS & RDS,  unul dintre cei mai importanţi operatori de telecomunicaţii din regiune care furnizează servicii în România, Ungaria, Spania şi Italia. La finalul lunii aprilie, Digi Mobil avea peste 2 milioane de abonați, persoane fizice, în numai doi ani de la relansarea serviciului şi o cotă de piață estimată de 25% din piața abonamentelor pentru persoane fizice. Reţeaua 3G Digi Mobil este dez­voltată în benzile de 900 Mhz şi 2.100 Mhz şi este completată de reţeaua 4G cu o acoperire, la nivel de semnal exterior, de 89% în Bucureşti şi de 30% in Ilfov. Acoperirea de tip exterior a reţelei 3G Digi Mobil a crescut în perioada 2015-2016 cu 10% ajungând la peste 94% din populaţie la nivelul țării.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri