Digi24 mulțumește pentru solidaritate!

Data publicării:
banner muntenegru 1

Echipa Digi24, postul de televiziune care a transmis primele imagini de la cumplitul accident din Muntenegru și care a surprins dimensiunea dezastrului petrecut acolo încă din primele minute, a fost părtașă la eforturile localnicilor în salvarea răniților români. Imaginile surprinse la locul accidentului, implicarea oamenilor locului, felul în care au înțeles să își ajute semenii, punându-și propriile vieți în pericol nu au rămas neobservate în țară.

Pentru toate acestea, Digi24 se înclină în fața celor care au ignorat toate granițele, care au pus omenia mai presus de orice și au sărit în ajutorul unor necunoscuți, în cel mai greu moment al vieții lor.

Mesajul postului este transmis simplu, printr-un banner amplasat chiar la locul accidentului, pentru ca toți cei implicați în salvarea românilor sau simplii cetățeni muntenegreni care traversează zona să înțeleagă faptul că gestul lor nu a rămas fără ecou în România.

Pentru o lecție de solidaritate, într-unul dintre cele mai negre momente pentru cetățenii unui stat, oricare ar fi acesta, mulțumim! 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri