Doi polițiști din Cluj, soț și soție, au murit pe loc într-un accident în "curba morții". Erau căsătoriți de doar o lună

Data actualizării: Data publicării:
Ana Maria Ghiran și Lucas Eduard, de la Poliția Cluj-Napoca
Ana Maria Ghiran și Lucas Eduard, de la Poliția Cluj-Napoca au murit într-un accident rutier. FOTO: Facebook Diaspora Europeană

Doi polițiști din Cluj Napoca, soț și soție, au murit într-un accident rutier după ce mașina în care se aflau a fost izbită de o cisternă. Erau căsătoriți de doar o lună de zile.

Este vorba despre Ana Maria Ghiran și Lucas Eduard, de la Poliția Cluj-Napoca. Pe pagina de Facebook a IPJ Cluj au fost postate numeroase mesaje de condoleanțe după această tragedie.

Cei doi polițiști erau căsătoriți de o lună de zile, potrivit unei postări pe pagina de Facebook a Diaspora Europeană.

Accidentul s-a produs duminică, în localitatea Șaula din județul Cluj, într-o curbă extrem de periculoasă, denumită de localnicii din zonă, "curba morții", scrie alba24.ro.

"Doi tineri polițiștii, soț și soție de abia o lună de zile, au decedat pe loc în urma impactului cu o autocisternă. Echipele de descarcerare venite la fața locului au putut doar constata decesul celor doi agenți de poliție.

Ana Maria Ghiran, de 24 de ani și soțul ei de 23 de ani, se aflau în serviciu activ la Poliția Cluj-Napoca. Ana Maria a lucrat în trecut la Poliția Rutieră Huedin. A fost un agent rutier model căruia, ori de câte ori i-am solicitat sprijinul, nu a ezitat să își facă meseria exemplar", se arată în mesajul postat de Diaspora Europeană. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri