Două fete, rănite după ce au fost lovite de o mașină. Șoferul fugar a fost prins. Are 15 ani și era băut

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Două fete, cu vârste de 4 și 13 ani, au fost rănite, joi, după ce au fost lovite de o mașină, în timp ce mergeau pe marginea unui drum din localitatea Nimigea, județul Bistrița-Năsăud. După impact, șoferul a ajuns cu mașina în șanț și apoi a fugit de la locul accidentului, informează Mediafax.

ACTUALIZARE 20:30 - Autorul accidentului produs joi în județul Bistrița-Năsăud, în care două fete cu vârste de 4 și 13 ani au fost rănite, a fost prins de polițiști după ce a fugit de la locul accidentului. Este vorba de un tânăr de 15 ani, băut, care conducea o mașină neînmatriculată.

Potrivit IPJ Bistrița-Năsăud, în urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că mașina pe care autorul accidentului a abandonat-o răsturnată într-un șanț nu este înmatriculată, iar plăcuțele care erau aplicate sunt expirate.

„Totodată, în urma investigațiile efectuate, polițiștii rutieri au identificat conducătorul auto. Este vorba despre un tânăr de 15 ani, din Dumitra. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de peste 0,45mg/l alcool pur în aerul expirat”, au transmis polițiștii bistrițeni.


Două fete, cu vârste de 4 și 13 ani, primesc îngrijiri medicale după ce au fost lovite de un autoturism, în timp ce se mergeau pe marginea unui drum comunal din localitatea Nimigea, județul Bistrița Năsăud.

După ce le-a lovit pe fete, șoferul a ajuns cu mașina în șanțul de lângă drum și apoi a fugit de la locul accidentului, la ora transmiterii acestei știri fiind căutat de polițiști.

„Conform primelor date, două fetițe, de 13 ani, respectiv 4 ani, care circulau pe marginea drumului (drum comunal, de pe raza localității), au fost acroșate de o mașină. După ce le-a accidentat șoferul a pierdut controlul direcției, a ieșit în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat, după care a plecat de fața locului. Polițiștii din Năsăud efectuează cercetări la fața locului, urmând să fie identificat conducătorul auto și împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanței Bistrița-Năsăud, Ciprian Păcurar, în urma impactului, fetele au suferit răni la cap, spate și abdomen.

Ambele au fost conștiente, au fost stabilizate și sunt transportate la spital pentru mai multe investigații și tratament de specialitate.

Polițiștii fac cercetări și îl caută pe șoferul mașinii.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri