Dumitru Sechelariu va fi înmormântat marţi

Data publicării:
sechelariu-50075

Astăzi, sicriul cu trupul neînsufleţit va fi dus la o capelă din centrul oraşului, urmând ca înmormântarea să aibă loc, potrivit familiei, marţi la ora 12.00.

Potrivit unor surse de la Poliţia de Frontieră Timiş, o maşină de pompe funebre care transporta trupul neînsufleţit al lui Dumitru Sechelariu a intrat în ţară în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 1.00, prin Vama Cenad.

Dumitru Sechelariu a încetat din viaţă sâmbătă dimineaţă, la Viena. Cu o săptămână înainte, acesta fusese transferat de la Bucureşti la o clinică din Viena, la cererea expresă a familiei.

Citeşte şi:

BIOGRAFIE. Dumitru Sechelariu, figură controversată a politicii şi sportului din Bacău

AFACERIST CONTROVERSAT. Mărirea și decăderea lui Dumitru Sechelariu

În 2 februarie, fostul primar al Bacăului a fost adus la Spitalul Floreasca de la Spitalul Clinic de Urgenţă Iaşi, cu probleme la coloana vertebrală. Pe 5 februarie, acesta a fost supus unei intervenţii chirurgicale, evoluţia postoperatorie imediată fiind favorabilă.

Sechelariu fusese internat în spitalul ieşean în 31 ianuarie, cu afecţiuni la coloana vertebrală, fiind în imposibilitatea de a se deplasa, potrivit unor surse medicale.

Avocata sa, Nicuţa Cîţu, a declarat că moartea lui Dumitru Sechelariu a luat prin surprindere pe toată lumea inclusiv pe medicii vienezi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri