Emil Hurezeanu, despre atacurile lui Traian Băsescu: „Are o viață după moarte”

Data publicării:
Emil Hurezeanu poza foarte buna-2

Eu am pus sub semnul întrebării activitatea Crinuței Dumitrean la ANRP, dar serviciile mi-au zis că e curată ca Arcul de Triumf. Întrebasem după ce mi-a zis Elena Udrea despre neregulile de acolo, iar serviciile mi-au zis pe vorbe că e curată”, a declarat Traian Băsescu, miercuri seară, la o televiziune. De altfel, fostul șef al statului a atacat dur șefii instituțiilor judiciare, despre care a spus ca sunt „niște lingăi” de care i se face „pur și simplu greață”.

„Domnul Băsescu are o viață după moarte, în termeni de acțiune politică, are propriul său exercițiu retoric. Nu știu precis ce urmărește, își apără pozițiile, face declarații puțin tardive, insuficient consistente într-un moment când e în conflict cu aceste instituții”, a declarat Emil Hurezeanu la Digi24.

Jurnalistul este de părere că nu toate declarațiile fostului președinte trebuie luate în seamă. „Nici nu putem porni de fiecare dată de la declarațiile domnului Băsescu din epoca ex-prezidențială, ca și cum ar fi fost ar fost un președinte, înainte de 16 noiembrie, seara la ora 18, la Palatul Cotroceni, pe care îl glosăm, îl ascultăm, comentăm, analizăm. Mizele s-au schimbat. N-aș exagera. E păcat că un astfel de președinte își apără mandatele în felul acesta. Cum îți aperi mandatele pe de-o parte marginalizându-i pe cei cu care ai lucrat în acești zece ani! Mi-e greu să înțeleg”, a mai spus Emil Hurezeanu.

De altfel, fostul șef al statului a mai spus în aceeași emisiune că „justiția e călare pe politicieni”, dar și că „oamenilor de rând nu li se întâmplă ce li se întâmplă politicienilor”. „Au un tratament exagerat pentru că există niște interese”, a declarat Traian Băsescu.

„Trebuie evitate exagerările. Și oamenii de rând pot să fie corupți. Domnul Băsescu se află într-o fază proastă, de istovire intelectuală și nervoasă. Îi înțeleg impulsurile de compasiune cu Elena Udrea”, a conchis jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri