Fata de 16 ani care a murit după ce a fost drogată a avut și o hemoragie uterină. Anchetatorii bănuiesc că a fost violată

Data publicării:
femeie care tine pastile in mana
O fată de 16 ani a murit, luni, după ce a consumat un drog de tip cristal: Profimedia Images

Tatăl fetei de 16 ani care a murit în judeţul Neamţ după ce ar fi fost drogată spune că a aflat din cercul de prieteni al băiatului la care ea a mers acasă că acesta era consumator de droguri. Fata a suferit o hemoragie uterină şi a fost găsită de echipajul de la Ambulanţă în stop cardio-respirator, iar surse din rândul anchetatorilor afirmă că se ia în calcul şi varianta ca ea să fi fost violată, relatează News.ro.

Adolescenta a plecat cu trenul spre Piatra Neamţ, pentru a participa la un concurs şcolar, iar la ora 18.00 şi-ar fi sunat părinţii pentru a-i anunţa că a ajuns. Ulterior, în jurul orei 23.00, ea le-a spus părinţilor că este în camera de cămin şi se pregăteşte de culcare.

Era însă acasă la un tânăr.

„La ora 3.13 minute am fost sunat de la ISU Piatra Neamţ şi mi-au comunicat că fetiţa a murit. Am intrebat care e motivul şi mi-a spus ca a fost cu prietenul ei la el acasă şi că i s-a facut rău, s-a tras la marginea patului, a leşinat şi nu a mai putut fi resuscitată”, a spus tatăl fetei, la Prima News.

Fata ar fi vorbit prin mesaje pe internet cu tânărul de 19 timp de aproape trei ani, iar când fata a ajuns la Piatra Neamţ el ar fi aşteptat-o la gară şi a dus-o la el acasă. La un moment dat, în timpul nopţii, mama acestuia a sunat la 112.

„Noi am alocat echipaj de tip B2 care s-a deplasat la locul solicitării, unde a găsit pacienta cu hemoragie genitală, metroragie, în stop cardiorespirator. Băiatul care era cu ea în momentul respectiv atâta tot a spus, că pur şi simplu au încercat un act sexual şi urmare a fost acea metroragie”, a spus Radu Roibu, asistent medical şef SAJ Neamţ.

Ulterior, în organismul fetei s-au găsit urme ale unui drog de tip cristal.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, băiatul ar fi drogat-o şi după aceea a violat-o.

„Am fost la domiciliul băiatului. I-am găsit părinţii, am vorbit şi mama băiatului mi-a spus că poate fata mea a venit cu droguri, că băiatul ei nu face aşa ceva. Mi s-a comunicat că au găsit substanţe interzise la domiciliul acestuia. Din cercul de prieteni mi-au spus că bubuia drogurile. Deci era consumator, din cercul de prieteni al băiatului asta am putut să aflu”, a povestit tatăl fetei.

Vecinii băiatului de 19 ani afirmă că el este respectuos, dar nu comunicau foarte mult.

Băiatul de 19 ani şi alte două persoane au fost reţinuţi, pentru deţinere şi distribuire de droguri de mare risc.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri