Firea: Am făcut o diagramă a Capitalei pentru a lua zăpada din intersecţii şi parcări

Data publicării:
Zapada pod Ciurel 130117 (2)

Primarul general Gabriela Firea a declarat, vineri, că este primul an când sunt munţi de zăpadă pe marginea drumului, în intersecţii şi în parcări.

Zapada pod Ciurel 130117 (2)
Imagini primite pe WhatsApp

Primarul a precizat că a fost realizată o diagramă a Capitalei pentru a putea prelua zăpada rămasă în intersecţii şi în parcări, de unde operatorii de salubritate o vor transporta pe nişte suprafeţe de teren.

"E primul an când sunt munţi pe arterele de circulaţie. Urgenţa unu, ca în orice oraş, este eliberarea arterelor principale şi a instituţiilor care trebuie să funcţioneze indiferent de vreme: spitale, instituţiile statului, circuite RATB. Urgenţa a doua a planului de salubritate şi deszăpezire reprezintă trotuarele şi străzile laterale. Acum, începând chiar de ieri (joi, n.r.), am realizat o diagramă a întregii Capitale, pe sectoare şi străzi, pentru a putea să preluăm cât mai grabnic cu putinţă cantităţile mari de zăpadă care au rămas în intersecţii, în parcări şi în alte zone. Primarii de sector, împreună cu operatorii de salubritate au găsit deja suprafeţe de teren unde să depoziteze aceste cantităţi foarte mari de zăpadă”, a mai spus primarul general, scrie News.ro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri