Firmele de ecarisaj care au câştigat licitaţia pentru prinderea maidanezilor din capitală sunt de negăsit

Data publicării:
caini comunitari mfax-1

Una dintre firmele căreia municipalitatea i-a încredinţat serviciile de ecarisaj se numeşte "Elen Basic Business" SRL. Obiectul de activitate al companiei este consultanţa în afaceri, un domeniu fără prea multă legătură cu animalele. În Registrul Comerţului, societatea figurează cu doi angajaţi şi cu un sediu într-un bloc din sectorul 3 al Capitalei. La adresa respectivă, nu este nimeni care să ştie de existenţa firmei înfiinţate în iulie 2012.

Aceeaşi situaţie şi la cea de-a doua firmă. La sediul declarat al societăţii "Best Marketing” nimeni nu pare să fi auzit de această companie.

La adresa unde ar avea sediul cea de-a treia companie, "Terra Marique", o poveste similară. Nimeni nu poate da relaţii despre societatea care, în acte, s-ar ocupa de intermedieri în comerţul cu mobilă, articole de menaj şi fierărie.

Doar două din aceste trei companii au listate numere de telefon fix, la care, deocamdată, nu răspunde nimeni. Firmele în cauză au câştigat o licitaţie unde s-au înscris, în total, şapte concurenţi. Trei dintre ofertanţi au fost respinşi, iar cel de-al patrulea s-a retras.

Rămâne încă neclar modul în care s-a stabilit suma de 219 lei pentru fiecare maidanez capturat. În anunţul de licitaţie, în dreptul onorariului pentru servicii este lăsat un spaţiu gol. La aceste nelămuriri, cel mai în măsură să răspundă ar fi şeful Autorităţii pentru Supravegherea Animalelor din Bucureşti. Acesta însă nu a putut fi contactat.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri