FOTO Accident grav: Trei persoane, găsite în stop cardio-respirator. Una dintre victime, declarată decedată, un tânăr a fost resuscitat

Data actualizării: Data publicării:
masini distruse in accident
Un grav accident rutier a avut loc, duminică seară, în judeţul Suceava. Foto: ISU Suceava

Un grav accident rutier a avut loc, duminică seară, în judeţul Suceava, unde două autoturisme s-au ciocnit violent. Echipajele de salvatori au găsit la faţa locului patru persoane, toate inconştiente, trei dintre ele aflate în stop cardio-respirator. Una dintre victime a fost declarată decedată, iar un tânăr de 21 de ani a fost resuscitat la locul accidentului.

acc suceava 1
Foto: ISU Suceava

Accidentul a avut loc duminică seară, pe drumul dintre localităţile Dumbrăveni şi Bursuceni din judeţul Suceava. Primele date de la faţa locului arată că două autoturisme sau ciocnit violent.

La locul accidentului au intervenit pompierii militari, cu două autospeciale pentru descarcerare şi două ambulanţe SMURD, precum şi două echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

acc suceava 2
Foto: ISU Suceava

Echipajele de salvare au găsit patru persoane, toate inconştiente şi încarcerate. Trei dintre victime se aflau în stop cardio-respirator, una dintre ele fiind declarată decedată la locul accidentului. Salvatorii au reuşit să readuc în stare de conştienţă, la locul evenimentului, un tânăr de 21 de ani, iar celelalte două victime au fost preluate de ambulanţe.

La ora transmiterii acestei ştiri, cele două victime inconştiente, sunt duse la spital, potrivit News.ro.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri