FOTO. Accident în Alba: Un TIR s-a răsturnat pe malul râului Arieș. Șoferul a fost grav rănit

Data publicării:
TIR răsturnat pe malul Arieșului.
Un TIR s-a răsturnat pe malul râului Arieș. Șoferul a fost grav rănit.

Şoferul unui autotren a fost grav rănit într-un accident produs vineri pe DN 75, după ce TIR-ul pe care îl conducea a ieşit de pe carosabil, pe raza localităţii Brăzeşti, în Munţii Apuseni, şi s-a răsturnat pe malul râului Arieş, scrie Agerpres.

„Din primele informaţii este vorba despre un autotren (care transporta două capuri tractor) ieşit de pe carosabil, cu pericol de a ajunge în râul Arieş. În accident au fost implicate două persoane, din care una este încarcerată în cabina autotrenului, au transmis reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Alba.

Un TIR s-a răsturnat pe malul râului Arieș. Șoferul a fost grav rănit.
Un TIR s-a răsturnat pe malul râului Arieș. Șoferul a fost grav rănit.

La locul accidentului s-a intervenit de către Staţia de Pompieri Câmpeni cu o autospecială cu apă şi spumă, cu modul descarcerare, fiind trimis şi un echipaj SMURD. Pompierii au acţionat atât pentru stabilizarea autotrenului, cât şi pentru descarcerarea victimei, respectiv a conducătorului auto.

După extragerea victimei, aceasta a fost predată echipajului medical.

Evaluarea medicală a arătat că victima a suferit politraumatisme abdominale şi posibilă hemoragie internă, fiind transportată spre Turda, pentru a face joncţiunea cu un echipaj medical TIM (cu medic), au precizat cei de la ISU Alba.

Potrivit Poliţiei, traficul este îngreunat în zona în care a avut loc accidentul.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri