FOTO. Curier plătit cu bani de jucărie. Detaliul la care nu a fost atent bărbatul

Data actualizării: Data publicării:
bancnota de o suta de lei de jucarie
Curier plătit cu bani de jucărie. Detaliul la care nu a fost atent bărbatul.

Unul dintre curierii aflaţi pe traseu a fost plătit cu bani de jucărie, bancnotele false fiind inserate printre cele autentice, informează Curiera Transport Solutions într-un comunicat remis miercuri Agerpres.

„Curiera Transport Solutions anunţă că ieri, 31 ianuarie, unul dintre curierii aflaţi pe traseu a fost plătit cu bani de jucărie. Bancnotele false au fost inserate printre cele autentice”, se menţionează în comunicat.

Reprezentanţii companiei susţin că banii falşi imită foarte bine materialul din care sunt confecţionate bancnotele originale, fiind aproape identice, aspect care a făcut imposibilă depistarea la încasarea ramburs.

„Astfel de acţiuni sunt regretabile şi de netolerat. Curiera Transport Solutions cooperează deja cu organele abilitate şi ne dorim pe această cale să îi avertizăm şi pe ceilalţi furnizori de servicii de curierat de incident pentru a spori atenţia în cazul colectărilor de tip ramburs”, a afirmat Silvia Duţă, director general şi fondator al companiei.

Curiera Transport Solutions face anual investiţii în dezvoltarea companiei, a oamenilor şi a dotărilor necesare bunei desfăşurări a activităţii într-un mod inovator, fiind prima companie de curierat 100% electrică. Curiera sprijină clienţii care îşi doresc eficientizarea activităţii prin includerea acestor tipuri de vehicule care susţin atât obiectivele de mediu, cât şi performanţele economice.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri