Galerie Foto. Cum a decurs vizita Prințului Charles în România

Data publicării:
charles da mana iohannis - presidency

 

 Foto: presindency.ro 

Moştenitorul tronului Marii Britanii are de gând să mai stea câteva zile în România, în locul său de suflet de la noi din țară. satul Viscri, din judeţul Braşov.

Președintele Klaus Iohannis și Prințul Charles au discutat şi despre conservarea biodiversităţii şi protejarea mediului, ocazie pentru şeful statului să-l invite pe Prinţul Charles să viziteze Parcul Natural Văcărești, singurul parc natural urban protejat din Europa.

iohannis pa charles - presidency-1
iohannis pa charles - presidency-1


Prințul Charles şi şeful Guvernului au discutat despre stadiul proiectelor pe care moştenitorului tronului britanic le desfăşoară în România.

De la Palatul Victoria, Prinţul Charles a mers la Palatul Elisabeta, unde a avut o întrevedere privată cu Principesa Margareta şi Principele Duda. 

Alteța sa regală va vizita Viscri pentru inaugurarea centrului de pregătire meșteșugărească „The Prince of Wales's Training Centre”, cu ocazia primei aniversări a fundației sale, Fundația Prințul de Wales, relatează Agerpres.

Lansată pe data de 2 iunie anul trecut, fundația este o organizație caritabilă ce sprijină conservarea patrimoniului arhitectural, agricultura și dezvoltarea durabilă în România. Principalul obiectiv al organizației este dezvoltarea aptitudinilor profesionale în comunitățile rurale pentru a ajuta localnicii să își găsească mai ușor un loc de muncă.

Noul centru de formare este amplasat în Viscri, județul Brașov. Un vechi hambar a fost transformat, iar vechea casă a fost extinsă pentru a găzdui ucenici din întreaga țară. În acest an, fundația va oferi 12 cursuri, de care vor beneficia în jur de 150 de persoane din mediul rural, predominant din Transilvania și Moldova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri