Imagini în premieră cu momentul atacului în care au fost înjunghiați cei doi sportivi americani la Brăila

Data publicării:
sportivi

Imagini în premieră de la atacul din 15 septembrie, de la terasa unui local din Brăila când doi baschetbalisţi americani au fost înjunghiaţi de un temut interlop. Supranumit „Dasaev” acesta a fost arestat şi este acuzat de tentativă de omor calificat.

Din imagini se poate vedea cum unul dintre sportivi este lovit din senin. Câteva secunde mai târziu în club se iscă o bătaie în toată regula. Scena culminează cu momentul în care bătaia se mută după un paravan care maschează intrarea în toaleta clubului.

În înghesuiala din club, se vede cum o persoană aruncă un scaun spre grupul violent. Bătaia se mută apoi la intrarea în club. Unul dintre americani reuşeşte să iasă, dar este urmărit şi lovit de mai mai multe persoane. Ulterior este lovit în spate cu un scaun.

Într-un final sosesc şi echipajele de poliţie care încearcă să restabilească ordinea. După acest conflict, procurorii l-au acuzat pe Daniel Gabriel Husein, zis „Dasaev” că i-a atacat cu cuţitul pe cei doi sportivi. Acum bărbatul este în arest şi va fi judecat pentru tentativă de omor calificat, port şi folosire fără drept de obiecte periculoase şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Sportivii americani au părăsit clubul de baschet la care erau legitimaţi şi au plecat din România.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri