Îmbrăcați în supereroi, patru polițiști au dus cadouri copiilor internați la Spitalul Municipal Oradea

Data actualizării: Data publicării:
politisti superoi Oradea 251218 (4)

Gest deosebit al polițiștilor rutieri din Oradea. Patru dintre ei au îmbrăcat costumele unor supereroi și, încărcați cu daruri, au trecut pe la copiii internați la Spitalul Municipal din oraș. Anunțul despre acțiunea din dimineața de Crăciun a fost făcut de Sebastian Drimbe, un polițist cunoscut pentru că îi anunță pe șoferi unde se află radarul, fără a-i ierta însă dacă greșesc.

politisti superoi Oradea 251218 (4)
politisti superoi Oradea 251218 (4)

foto: Sebastian Drimbe/ INFO TRAFIC jud. BIHOR

"Azi dimineață l-am oprit pe Moș Crăciun în trafic și, văzând că este foarte obosit, am continuat noi misiunea lui importantă. Ne-am dus la Spitalul Clinic Dr. Gavril Curteanu Oradea, ne-am echipat în supereroi și am vizitat copiii cărora le-am împărțit darurile Moșului și totodată le-am adus zâmbetele pe chipuri", a scris, pe grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR, Sebastian Drimbe.

El le-a mulțumim celor care i-au sprijin în această misiune și conducerii spitalului. Sebastian Drimbe, care a jucat rolul Omului Păianjen, i-a enumerat pe cei care i-au fost colegi de acțiune: Tudor Tripe (Superman), George Giurgiuman (Batman) și Ștefan Tudor (Ironman).

În mai puțin de o zi, postarea despre gestul celor patru superoi a strâns peste 4400 de aprecieri.

Editor web: Adrian Laboș

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri