Înșelătorie. Fotografia băiețelului ucis de maidanezi, folosită în campanii umanitare false

Data publicării:
ionut anghel-1

Ionuţ Anghel, băieţelul ucis de o haită de maidanezi în Parcul Tei la începutul lunii septembrie, trăieşte acum pe un site de anunţuri. Un individ a compus o pagină online şi a inventat o poveste care să strângă cât mai mulţi bani. El pretinde că Ionuţ este internat într-o clinică de la Viena, bolnav de leucemie, şi are nevoie de 150.000 de euro pentru tratament. Specialiştii în IT spun că un pseudo-apel umanitar este foarte uşor de fabricat.

Familia băiatului ucis de câini este decisă să depună o plângere împotriva celui care se foloseşte de imaginea fiului lor, ca să facă avere.

„Nu am luat legătura până acum cu administratorul site-ului. Ne gândim în acest moment să facem o plângere penală pentru identificarea acestui individ”, a declarat Virgil Papuc, avocatul familiei Anghel.

Poliţiştii avertizează că în perioada sărbătorilor mulţi escroci încearcă să se îmbogăţească prin false apeluri umanitare.

Ionuţ Anghel a fost sfâşiat de o haită de maidanezi la începutul lui septembrie, pe un teren privat de lângă parcul Tei.

Dacă nu erau maidanezii, copilul nostru era în viață, s-ar fi rătăcit şi ar fi trăit”, a spus Andreea Felicia Anghel, mama copilului ucis de maidanezi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri