Jandarm găsit împușcat în cap, la centrala de la Cernavodă. Cazul este anchetat de procurori

Data actualizării: Data publicării:
banda poliție, nu treceți
Ancheta a politiei. FOTO: IquamPhotos/George Călin

Un jandarm de la Unitatea Specială de Pază Cernavodă este în stare gravă după ce, marţi dimineaţa, s-a împuşcat cu arma din dotare, în timpul serviciului, a informat Jandarmeria Română.

UPDATE 12.05. Parchetul a declanșat o anchetă în cazul jandarmului care s-a împușcat în cap.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei, este vorba de un subofițer al Unității Speciale 72 Jandarmi Protecție Instituțională Cernavodă care, în timp ce era la serviciu, s-a împușcat cu  pistolul, provocându-și o rană la cap.


"În această dimineaţă, un jandarm din cadrul Unităţii Speciale de Pază Cernavodă, care intrase în serviciul de pază, s-a autorănit executând un foc cu armamentul din dotare, în zona capului. De urgenţă, după acest incident, la ora 7,47, a fost transmis primul apel către serviciile de specialitate. Subofiţerul a fost preluat de către un elicopter SMURD şi transportat la o unitate medicală pentru acordarea îngrijirilor", a transmis Jandarmeria, potrivit Agerpres.

Conform sursei citate, până în prezent nu se cunosc cauzele acestui eveniment.

Subofiţerul are 44 de ani, iar la cea mai recentă evaluare psihologică a fost declarat apt.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă "Dobrogea", victima este în stare de comă, fiind intubată de medicul de pe elicopterul SMURD.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri