La mulţi ani, Digi24 Craiova!

Data publicării:
reporteri in actiune

40 de jurnaliști, sute de emisiuni, mii de kilometri parcurși, zeci de mii de ore de filmare. 365 de zile de emisie. Acest an înseamnă cele mai bune știri din actualitatea regională. Echipele Digi24 Craiova au fost acolo când ceva important s-a întâmplat în viaţa comunităţii, pentru ca informaţiile să ajungă în cel mai scurt timp la oameni. A fost un an în care jurnaliştii Digi24 Craiova au demonstrat că ştirile înseamnă adevăr, corectitudine, imparţialitate, echilibru şi respect pentru valori. Nu au dat sentinţe şi nu au interpretat faptele. Pentru jurnaliștii Digi 24 Craiova, adevărul şi respectul pentru oameni sunt valori fundamentale.

La 12 noiembrie 2012, Digi24 a pornit într-un demers fără precedent în Oltenia. Să demonstreze telespectatorilor că informația corectă, completă și clară este expresia jurnalismului de calitate. Să răspundă oricăror provocări, să pună întrebări și să căute răspunsuri. Să fie cea mai credibilă sursă de informații pentru toată regiunea.

„Ne dorim o Românie altfel, cu oameni cu spirit civic, cu autorități responsabile și politicieni care își respectă promisiunile și încrederea oamenilor”, spun jurnaliștii de la Digi24 Craiova.

„Un post de televiziune deosebit de performant, deosebit de utilat, cu reporteri speciali care cu fiecare zi care a trecut au câştigat din ce în ce mai multă experienţă şi au transmis ştiri către comunitatea locală echidistante, corecte şi transmise imediat”, recunoaște Ion Prioteasa, preşedintele Consiliului Judeţean Dolj.

Digi24 Craiova este o televiziune imparțială și obiectivă, are un impact foarte mare în peisajul media, toate activitățile noastre sunt foarte bine reliefate”, apreciază primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

Educația și cultura sunt valori esențiale pentru un viitor mai bun. Digi24 Craiova știe aceasta și a promovat de fiecare dată povești de succes despre oameni de la care putem învăța să cum să fim noi înșine mai buni.

La mulţi ani, Digi24 Craiova, şi îţi mulţumim pentru toate emisiunile despre cultură şi pentru tot sprijinul pe care ni l-ai acordat în primul tău an de viaţă!”, este urarea care vine din partea lui Vlad Drăgulescu, directorul Filarmonicii Oltenia.

Florin Ridiche, directorul Muzeului Olteniei, apreciază, la rândul său, că „este vorba de o activitate firească de popularizare a valorilor culturale, nu numai patrimoniu, dar şi a tradiţiilor şi obiceiurilor ce caracterizează Oltenia”.

Digi24 Craiova refuză senzaționalul, informează fără părtinire, obiectiv, documentat, rapid și concis. „Sunt foarte multe emisiuni critice pertinente despre activitatea economică, despre viaţa socială, dar pe mine m-au impresionat emisiunile culturale şi mai ales acest amestec între profesionalism, patriotism local şi sensibilitate”, mărturisește Nicolae Panea, decanul Facultăţii de Litere.

Digi24 Craiova îşi propune în următorul an să păstreze și să aplice aceleaşi principii care i-au ghidat activitatea de până acum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri