Mai mulți oameni încearcă să obțină bani folosindu-se de numele prefectului de Brașov. Avertismentul Prefecturii

Data publicării:
o persoană tine in mana mai multe bancnote de 100 și 50 de lei
FOTO: Profimedia Images

Prefectura Braşov anunţă că persoane neidentificate încearcă să obţină bani folosindu-se de numele instituţiei şi al prefectului şi pretinzând că sumele cerute sunt pentru „cazuri sociale”. Cei care primesc asftel de apeluri sunt sfătuiți să se adreseze poliției, relatează News.ro.

„Instituţia Prefectului Judeţul Braşov a fost sesizată cu privire la faptul că un bărbat care se prezintă drept «dl. Mihai, director de cabinet al prefectului», apelează telefonic societăţi comerciale solicitând, în numele prefectului, sume de bani pentru pretinse «cazuri sociale». Dorim să avertizăm că este vorba despre o tentativă de fraudă””, precizează instituția printr-un comunicat.

„Nici Instituţia Prefectului Judeţul Braşov, ca instituţie, nici vreun angajat al acesteia nu au întreprins şi nu întreprind un asemenea demers”, mai spun oficialii Prefecturii Braşov.

Aceştia le recomandă persoanelor care primesc astfel de apeluri să nu trimită bani, ci să anunţe cea mai apropiată secţie de Poliţie, să sune la 112 sau să depună o sesizare online pe adresa de a-mail cabinet@bv.politiaromana.ro.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri