Video Mărturia unui bărbat păcălit de Florin Salam cu 10.000 de euro: Am fost și la el acasă și nu ne-a mai răspuns

Data actualizării: Data publicării:
florin-salam
Florin Salam a fost reținut pentru înșelăciune FOTO: Facebook/ Florin Salam

Digi24 a obținut în exclusivitate declarația unui bărbat care îl acuză pe cunoscutul manelist Florin Salam, reținut joi pentru 24 de ore pentru înșelăciune. I-ar fi dat 10.000 de euro ca să cânte la nunta fiului său, dar cântărețul nu a participat la eveniment și nici n-a mai răspuns la telefon.

L-a căutat chiar și la el acasă, în București, a primit promisiuni că va primi banii înapoi, însă fără niciun rezultat.

Bărbatul a spus că l-a contactat pe Florin Salam pentru a cânta la nunta fiului său, care a avut loc în vara anului trecut.

„Am fost pe 28 ianuarie 2023 la el acasa, i-am dat suma de 10.000 de euro și nu s-a mai prezentat la eveniment. Trebuia să vină pe 13 august 2023”, a declarat pentru Digi24 bărbatul în cauză.

El spune că, ulterior, a încercat să-și recupereze banii, a obținut niște promisiuni, dar în cele din urmă manelistul a fost de negăsit.

Am luat legătura cu Roxana, soția lui Florin Salam, și ne-a asigurat că în cel mult o lună de zile ne dă banii și apoi nu ne-a mai răspuns nici ea. Am fost acasă la ei, la București, nu ne-au mai răspuns”, a mai povestit bărbatul.

Florin Salam a fost reținut pentru înșelăciune

Manelistul Florin Salam a fost reținut joi pentru 24 de ore, într-un dosar în care e acuzat de înșelăciune, după ce a încasat bani în avans de la trei persoane pentru a cânta la diferite evenimente şi nu s-a mai prezentat pentru a-şi onora angajamentul. Persoanele care l-au reclamat sunt din Ploieşti, Dolj şi din Argeş.

Manelistul a fost ridicat joi dimineaţă şi dus la audieri la Secţia 2 Poliție din Capitală. În acest dosar au avut loc și trei percheziţii, alte două persoane fiind cercetate alături de Florin Salam.

Cântăreţul mai este cercetat într-un dosar de înşelăciune după ce un bărbat din Târgovişte l-a acuzat că i-a achitat un avans de 5.500 de euro, iar acesta nu s-a prezentat la eveniment.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri