Meridian Taxi va administra staţia de taxi de la intrarea în Gara de Nord

Data publicării:
PROTESTE TAXIMETRISTI-Mediafax Foto-MIHAI BARBU

"Dreptul de folosinţă a terenului în suprafaţă de 300 mp, situat la intrarea în staţia CF Bucureşti Nord – zona Coloane, a fost atribuit la preţul de 5 lei/mp/lună, fără TVA, termenul pentru semnarea contractului fiind de 5 zile de la adjudecare. Câştigătoarea licitaţiei are obligaţia de a instala 4 touchscreen-uri, un sistem video de supraveghere, bariere la intrarea şi, respectiv, la ieşirea din spaţiu, de a asigura personalul necesar operării acestora şi de a semnaliza existenţa acestei staţii oficiale de Taxi în interiorul Gării de Nord", se arată într-un comunicat al CFR.

Caietul de sarcini a fost achiziţionat de 10 firme, iar documentaţia de participare a fost depusă de un singur ofertant.

Conducerea CFR precizează că prin atribuirea acestui tip de serviciu către o firmă specializată vizează creearea premiselor pentru o îmbunătăţire substanţială a serviciilor de taximetrie, creşterea gradului de siguranţă a călătorilor şi eliminarea practicilor taximetriştilor-pirat.

Gara de Nord este administrată de Compania Naţională de Căi Ferate CFR, care se ocupă de întreaga infrastructura feroviară a ţării.

Meridian Taxi deţine un parc auto cu peste 1.500 de maşini şi este deţinută de Călin şi Gheorghiţă Bultoc, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri