Microbuz răsturnat la ieșirea din Brăila. 4 persoane au fost rănite

Data publicării:
112

Accident grav la ieşirea din Brăila. Un microbuz cu pasageri s-a răsturnat după ce a fost acroşat de un autoturism. Un motociclist care se afla în apropiere a filmat întreaga scenă şi a sărit imediat în ajutorul victimelor. Bărbatul a spart parbrizul cu casca de la motocicletă, i-a scos pe oameni, apoi a sunat la 112. Imediat au ajuns la faţa locului două ambulanţe şi descarcerarea. În microbuz se aflau 19 persoane, iar patru dintre acestea au ajuns la spital, cu răni uşoare.

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident produsduminică pe DN 21 şi în care au fost implicate un microbuz şi un autoturism. La această oră, traficul este restricţionat în zona localităţii Lacu Sărat din judeţul Brăila.

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc duminică după-amiază pe DN 21, pe sensul Brăila - Slobozia, în zona localităţii Lacu Sărat, judeţul Brăila.

Accidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism care nu a acordat prioritate la ieşirea din staţiune şi a lovit un microbuz care circula dinspre Brăila. În urma impactului, patru persoane au fost rănite uşor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri