MiG prăbușit la show-ul aviatic de la Baza Borcea | Ce a povestit un martor ocular

Data actualizării: Data publicării:
baza

Anchetă deschisă la Parchetul Militar după ce un avion de vânătoare MIG 21 s-a prăbuşit la Baza Aeriană 86 Borcea din judeţul Călăraşi. Din informaţiile obţinute de Digi24, pilotul este un erou care a făcut tot posibilul să salveze vieţile celor aproximativ 4.000 de spectatori prezenţi la show-ul aviatic de la baza Borcea. Un telespectator Digi24 a filmat momentul prăbuşirii avionului şi explozia care a urmat.

George Waisman, martor ocular: În momentul prăbuşirii chiar în secunda aceea scosesem telefonul să filmez, neştiind ce va urma să se întâmple. Nu s-a auzit nimic înainte. Dupa ce s-a prăbuşit s-au auzit două explozii. Ce e de apreciat, după părerea mea, e că pilotul a dat dovada de profesionalism şi a dus avionul departe de public, pentru că într-adevăr dacă se prăbuşea acolo unde trebuia să ajunga avionul, cu siguranţă era o tragedie enormă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citiți și: 

Un MIG 21 Lancer s-a prăbușit la un show aviatic la baza aeriană Borcea. Pilotul a murit ca un erou 

FOTO. Prima imagine cu MiG-ul prăbușit

Accidente aviatice cu aeronave militare, în România

Cine este pilotul care a decedat în tragedia aviatică de la Baza Borcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri