Mihai Şora: „Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august?”

Data actualizării: Data publicării:
20180512195244_IMG_3486-01protest bucuresti 12 mai Inquam Photos Octav Ganea mihai sora
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Filosoful Mihai Şora se adresează românilor din diaspora și îi întreabă dacă nu ar putea organiza mai repede protestul anunțat pentru 10 august în Piața Victoriei.

20180512195244_IMG_3486-01protest bucuresti 12 mai Inquam Photos Octav Ganea mihai sora
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

„Dragă Diaspora, nu s-ar putea mai devreme de 10 august? Al vostru, îngrijorat, Mihai Şora”, a scris pe Facebook filosoful.

Mesajul a fost postat la câteva ore după ce Liviu Dragnea - condamnat la trei ani şi jumătate de închisoare cu executare - a anunţat că rămâne în fruntea PSD, a Camerei Deputaţilor şi a coaliţiei de guvernare şi că va merge „până la capăt”, că social-democraţii au greşit că au avut o atitudine procedural corectă în Parlament, iar de acum vor fi ”mult mai fermi şi mai radicală” cu ceea ce vor să facă, potrivit News.ro.

Românii din diaspora se organizează pe Facebook pentru a protesta în Piaţa Victoriei, în 10 şi 11 august.

La manifestaţia intitulată „Diaspora Acasă - Dragnea închide graniţele, că venim vreo trei milioane” şi-au anunţat prezenţa români din Austria, Marea Britanie, Spania, Franţa, Germania sau Italia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri