Momentul în care DJ Lalla a fost găsită moartă pe plajă, surprins de camere video. Legiștii i-au găsit apă și nisip în plămâni (surse)

Data actualizării: Data publicării:
laura rosca
Potrivit unor surse Digi24, DJ Lalla s-ar fi înecat. Legiștii au găsit nisip și apă în plămânii acesteia. FOTO: captură video Facebook Laura Roșca

Apar informații noi în cazul morții artistei DJ Lalla. Potrivit unor surse Digi24, tânăra s-ar fi înecat. Legiștii au găsit nisip și apă în plămânii acesteia. Între timp, a fost audiat și bărbatul cu care tânăra s-a văzut înainte să fie găsită fără viață, pe plaja din Mamaia.

Momentul în care turiștii descoperă cadavrul artistei a fost surprins de una dintre camerele de supraveghere. Pe filmare se observă cum mai mulți oameni, cel mai probabil anchetatori, care fac cerc în jurul trupului fără suflare.

Georgian Boariu, salvamar: „Am fost anunțați de niște turiști că o persoană e la firul apei, este înecată. Acum, nu știm dacă e singură persoana care a intrat sau sunt mai multe persoane”. 

Medicii sosiți de urgență nu au mai putut să o salveze.

Claudia Tatarici, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Constanța: „La locul solicitării s-a deplasat un echipaj SAJ, care din păcate a trebuit să constate decesul persoanei.”

Singurul care ar putea face lumină în acest caz este bărbatul în casa căruia a ajuns artista. Aceasta ar fi plecat din apartament în miezul nopții, cu gândul să vadă răsăritul. Bărbatul a fost audiat la Poliția Mamaia.

Căștile, telefonul și pantofii sport ai Laurei Roșca, au fost găsite în fața unui club, la aproximativ un kilometru de locul unde a fost găsit trupul neînsuflețit.

O tânără plină de energie, care iubea viața și trăia prin muzică. Așa era DJ Lalla pe rețelele sociale. În ultima vreme, însă, tânăra dădea de înțeles că suferă din cauza depresiei, dar și că este hotărâtă să o învingă. Vestea morții i-a șocat pe apropiați. Pe rețelele sociale curg mii de mesaje și fotografii cu tânăra. Laura Roșca avea 34 de ani și era din județul Cluj. Locuia de câțiva ani în București, unde lupta să-și împlinească visul. Pe lângă muzică, lucra și la un post de radio.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri