O familie cu un copil, salvată după ce s-a răsturnat cu mașina într-o prăpastie din Apuseni

Data publicării:
jandarm fb

O familie cu un copil, din localitatea Poiana Vadului, județul Alba, care s-a răsturnat cu mașina într-o prăpastie din Munții Apuseni, a fost salvată de jandarmi după ce bărbatul a reușit să urce până la marginea drumului și să ceară ajutor, potrivit Mediafax.

Un echipaj de jandarmi montani din Alba, care se mergea din Alba Iulia spre Arieșeni, a fost oprit, miercuri, de către un bărbat care cerea ajutor, pe marginea drumului și care le-a spus că a derapat într-o curbă periculoasă și s-a răsturnat cu mașina într-o prăpastie.

Bărbatul a mai spus că este din Poiana Vadului și mergea împreună cu soția și fetița lor, dinspre Zlatna, spre Abrud.

El a mai explicat că după răsturnarea mașinii, nici el, nici soția lui nu și-au mai putut găsi telefoanele mobile, pentru a cere ajutor.

Jandarmii au coborât la locul unde s-a prăbușit mașina, o zonă foarte greu accesibilă, unde au găsit celelalte două victime.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJJ Alba, Adela Toma, soția bărbatului era rănită la o mână și acuza dureri de cap și de spate.

Jandarmii au apelat serviciul unic de urgență 112, iar familia a fost preluată și transportată la spital în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri