O femeie a dispărut în iulie de la o adresă din București. Familia din Ploiești s-a dus acum la poliție

Data actualizării: Data publicării:
tanara cu parul blond
Iacobescu Elena-Teodora, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Ploieşti, a plecat în mod voluntar de la o adresă din Bucureşti, în luna iulie, şi nu a mai revenit FOTO: Poliția Română

Poliţiştii din Prahova solicită ajutorul publicului pentru găsirea unei tinere de 26 de ani despre care familia nu mai ştie nimic de aproximativ două luni.

Femeia a plecat în iulie de la o adresă din București, dar nu a ajuns niciodată la rude sau prieteni. În final, familia i-a anunțat dispariția la sfârşitul săptămânii trecute.

„La data de 14 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au fost sesizaţi de către o femeie despre faptul că fiica sa, Iacobescu Elena-Teodora, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Ploieşti, a plecat în mod voluntar de la o adresă din Bucureşti, în luna iulie, şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii cu privire la femeia în cauză sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112”, a transmis Poliţia judeţeană Prahova.

Femeia are aproximativ 1,65 metri înălţime, 60 de kilograme, constituţie corpolentă, păr şaten, ochi căprui, faţă ovală şi este tatuată pe picioare şi abdomen.

Rudele nu au putut da detalii despre articolele vestimentare pe care le purta la momentul dispariției.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri