O femeie a vrut să se arunce de la etajul 6 al unui hotel aflat în construcţie. Ea a fost convinsă de un negociator să renunţe la gest

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie
Foto: Politia Română

Poliţiştii vâlceni, dar şi pompieri de la două Inspectorate pentru Situaţii de Urgenţă s-au mobilizat, duminică după amiază, după ce o tânără femeie a urcat la etajul şase al unui hotel aflat în construcţie, în Băile Olăneşti, ameninţând că se aruncă în gol. Negociatorul din cadrul Poliţiei a convins-o pe femeie să renunţe la gestul sinucigaş.

Un apel la 112 a anunţat, duminică după amiază, la ora 16:30, că o femeie a urcat într-un imobil aflat în construcţie, în staţiunea Băile Olăneşti, ameninţând că se aruncă de acolo.

La faţa locului s-au mobilizat poliţişti, pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, dar şi echipaje de la ISU Dolj care au pornit către Vâlcea cu o pernă specială pentru prinderea persoanelor căzute de la înălţime, echipaje de ambulanţă şi voluntari.

În urma discuţiilor cu un negociator din cadrul Poliţiei, femeia, care are 26 de ani şi este din localitatea din localitatea Păuşeşti Măglaşi, a coborât din imobilul aflat în construcţie.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că femeia este bolnavă şi a întrerupt tratamentul, iar gestul său ar avea legătură cu acest fapt.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri