Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu mașina în curtea unei case, în Vâlcea

Data publicării:
Captură de ecran 2024-01-29 164108

Accident grav, luni după-amiaza, în județul Vâlcea. Un șofer de 58 de ani a murit după ce a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat cu mașina în curtea unei case din stațiunea Băile Olănești.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea, autoturismul ar fi derapat şi s-a răsturnat în curtea unei case din apropierea drumului.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea, Sorin Albinaru, a precizat că în urma impactului bărbatul a rămas prins între fiarele contorsionate ale maşinii, fiind scos de salvatori inconştient.

"Forţele ISU ajunse la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier a fost implicat un autoturism care părăsise partea carosabilă şi se afla răsturnat pe plafon, în curtea unei case. Şoferul autoturismului era încarcerat şi inconştient. Pompierii militari au acţionat cu celeritate pentru descarcerarea victimei, pe care au predat-o, inconştientă, echipajului SAJ, care, din nefericire, a declarat decesul victimei", a transmis reprezentantul ISU Vâlcea.

La faţa locului, pompierii au asigurat şi măsuri de prevenire şi stingere a incendiilor. A

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri