O femeie din Buzău a sunat la poliție să anunțe că fiica ei a fost răpită. Când au găsit-o, polițiștii au aflat altă poveste

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie cu girofare
Poliţiştii din Buzău, sesizaţi despre o posibilă răpire Foto: Facebook/Poliția Română

Poliţiştii buzoieni au declanșat o anchetă, după ce o femeie a reclamat că fiica ei de 16 ani și copilul acesteia de 3 luni ar fi fost răpiți, fiind urcați cu forţa într-un autoturism de către iubitul tinerei.

Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie (IPJ) Buzău, cele două persoane ar fi fost luate de la domiciliul mamei tinerei, din municipiul Urziceni, de către iubitul fetei, un tânăr de 22 de ani, din Constanţa, şi aduse într-o locuinţă din oraşul Pogoanele, judeţul Buzău.

"În urma apelului, a fost indicată ca posibilă traiectorie de deplasare ruta Urziceni - Pogoanele - Slobozia - Constanţa, iar autoturismul şi ocupanţii acestuia au fost daţi în consemn către întreg dispozitivul aflat în serviciu în judeţele învecinate. Totodată, la nivelul judeţului Buzău, a fost constituită de îndată o echipă operativă, care a stabilit, în urma investigaţiilor specifice, că, în Pogoanele, domiciliază sora tânărului de 22 de ani", a transmis IPJ Buzău.

Potrivit unor informaţii, poliţiştii au fost sesizaţi de mama tinerei care s-ar fi opus relaţiei dintre cei doi. În cele din urmă, oamenii legii au descoperit persoanele date în urmărire la locuinţa din Pogoanele, unde domicilia sora tânărului.

"Poliţiştii au descins la imobil localnicei, unde au depistat cele trei persoane căutate, tânărul de 22 de ani, minora de 16 ani şi copilul în vârstă de 3 luni. Atât minora, cât şi copilul acesteia aveau o stare corespunzătoare, fără a exista indicii vizibile ale exercitării de violenţe asupra acestora, iar tânăra a menţionat că plecarea sa de la domiciliul mamei nu a fost un act împotriva propriei voinţe, ci decizia de a se muta cu tatăl copilului", se arată în comunicatul de presă al IPJ Buzău.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul dosarului penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri