O fetiţă a fost accidentată grav pe o trecere de pietoni din București. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Data actualizării: Data publicării:
masina de politie_fb

Desfăşurare impresionantă de forţe la această oră în Bucureşti. Toţi poliţiştii sunt în căutarea unui şofer care a lovit o fetiţă pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul accidentului. Bărbatul conduce un Peugeot de culoare gri. Totul s-a întâmplat în urmă cu mai puţin de două ore în sectorul 4, pe strada Luică. Fetiţa a fost transportată la spital, are un picior rupt. Poliţiştii de la Rutieră dau asigurări că prinderea şoferului este doar o chestiune de timp.

Accidentul a avut loc pe strada Luică şi din primele cercetări, rezultă că şoferul nu ar fi acordat prioritate de trecere unei fetiţe în vârstă de 10 ani, care a fost rănită grav, având o fractură la picior.

Conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Ovidiu Munteanu, purtător de cuvânt al Brigăzii Rutiere București: Un autoturism care se deplasa pe stra Luica ar fi acroșat o fetiță de aproximativ 10 ani în timp ce s-ar fi deplasat pe trecerea de pietoni. Autorul a părăsit locul fără încuviințarea organelor de poliție, în continuare facem verificări pentru identificarea acestuia și stabilirea cauzelor. Fetița este rănită grav, posibil fractură de picior. Colegii au destule date pentru identificarea autorului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri