Oltenița. Medicii legiști nu reușesc să identifice substanța care i-a otrăvit pe cei patru tineri găsiți morți

Data publicării:
lumanari mort

O supradoză sau o combinaţie letală de substanţe etnobotanice şi alcool este ipoteza pe care, neoficial, o iau în calcul nu numai apropiaţii celor patru, dar şi anchetatorii. Mai ales după ce medicii legişti au solicitat teste suplimentare.

„Au fost transmise de către medicul legist concluziile preliminare, rezultă că nu aveau semne de violenţă pe trunchi, diagnosticul prezumtiv al decesului fiind intoxicaţia acută cu o substanţă neprecizată”, a declarat Ramona Tudor, purtător de cuvânt IPJ.

Anchetatorii încearcă acum să afle si ce s-a întâmplat în casa din Olteniţa în care tinerii au fost găsiţi fără suflare, în urmă cu trei zile. Există informaţii conform cărora alţi trei tineri ar fi participat la această petrecere. Au fost chemaţi la poliţie pentru a da declaraţii şi pentru a povesti pas cu pas ceea ce s-a întâmplat în această casă.

Cei patru tineri, care aveau între 17 şi 21 de ani, au fost găsiţi morţi de un prieten care venise să-i caute.

În timpul anchetei, poliţiştii au ridicat din casa respectivă o sticlă de alcool, mai multe resturi de ţigări şi o butelie. De altfel, ipoteza unei intoxicări cu monoxid de carbon este, în continuare, luată în calcul de anchetatori.

Între timp, familiile, prietenii şi sute de localnici impresionaţi de această tragedie i-au condus pe tineri pe ultimul drum.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri