Percheziții ale poliției pentru prinderea în flagrant a unor bărbați care practicau jocuri de noroc. Au fost confiscați 8.500 de euro

Data publicării:
Sume de bani și două arme gasite la o perchezitție de polițiști.
Percheziții ale poliției pentru prinderea în flagrant a unor bărbați care practicau jocuri de noroc. Foto: Poliția Română

Poliţiştii dâmboviţeni au efectuat, marţi, două percheziţii şi au prins în flagrant mai multe persoane care practicau ilegal jocuri de noroc utilizând o masă de tip cazinou, fise şi jetoane, valoarea potului fiind de 8.500 de euro, informează IPJ Dâmboviţa.

„Poliţiştii de la Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, sub supravegherea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte, au pus în aplicare două mandate de percheziţie domiciliară în municipiul Târgovişte şi comuna Răzvad. Astfel, în comuna Răzvad, cinci persoane au fost surprinse în flagrant delict în timp ce ar fi practicat ilegal jocuri de noroc, utilizând o masă de tip cazinou, fise şi jetoane, valoarea potului fiind de 8.500 de euro”, precizează IPJ Dâmboviţa.

În urma percheziţiilor efectuate, poliţiştii au descoperit şi două arme neletale supuse autorizării, toate bunurile şi banii fiind indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor.

La cea de-a doua locaţie percheziţionată a fost identificat un bărbat de 43 de ani, din Târgovişte, bănuit de săvârşirea infracţiunii de şantaj.

„Din cercetările efectuate a reieşit faptul că la data de 22 martie a.c., cel în cauza ar fi împrumutat fise în valoare de 30.000 de lei, de la un bărbat de 39 de ani, care ar fi organizat ilegal jocurile de noroc. Ulterior, bănuitul ar fi refuzat sa-i restituie fisele şi l-ar fi constrâns pe acesta prin ameninţări cu violenţă să-i achite săptămânal 1.000 de lei. Toate persoanele au fost conduse la sediul Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru audieri, urmând să fie dispuse măsurile legale în consecinţă”, mai informează IPJ Dâmboviţa.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de şantaj şi desfăşurarea fără licenţă sau autorizaţie a jocurilor de noroc.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului Operaţiuni Speciale Dâmboviţa.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri